SEO

Hoe komt mijn website bovenaan in Google? Een van de meest gestelde vragen. En feitelijk is er geen eenduidig antwoord op te geven, want er kan er nu eenmaal maar één bovenaan staan.
Elke website beheerder heeft ze ooit langs zien komen: de bulk-e-mails van dubieuze partijen die de gouden berg beloven… de ‘garantie’ om op nummer 1 te staan, tegen torenhoge tarieven. Dat is niet de weg die u moet kiezen.

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel het optimaliseren van een website zodat deze goed wordt geïndexeerd in de zoekmachines. Dat is geen sinecure: de algoritmes en methoden die zoekmachines hanteren veranderen voortdurend.

Van Noort Productions weet van de hoed en de rand, de valkuilen, de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen om ‘onder water’ alles zo goed mogelijk in te stellen en wij kunnen u adviseren wat u in het dagelijks gebruik van uw website het beste kunt doen en laten om goed te scoren in de zoekmachines. De praktijk heeft uitgewezen dat websites waarbij wij onze kennis hebben toegepast en klanten hun steentje bijdragen, sowieso op de eerste pagina van de zoekmachines worden getoond en in veel gevallen bij de eerste drie resultaten.

Voor klanten waarvoor wij een website realiseren is SEO een standaard onderdeel van het traject. Maar u kunt ons ook voor advies en opdracht benaderen om uw bestaande website te optimaliseren voor de zoekmachines.