Media

Video, audio & motion design

Video animaties en montage van beeldmateriaal; toepassen van geluidseffecten; compositie van underscores of het plaatsen van de juiste muziek bij het beeld. In standaardformaten tot full HD, maar ook in afwijkende formaten (bijvoorbeeld voor speciale VJ-projecten of videoprojectie op maat).

Content creation & project management

Voor games/spellen coördineerde Van Noort Productions de gehele (digitale) media content: audio, video, foto’s, tekeningen en animaties op maat. Inclusief de vertalingen in vijf talen. Contacten met vertaalbureaus, distributeurs, redactie en productie eenheden. Van Noort Productions is de partner die u zoekt als uw project verschillende media behelst.

Print

Van Noort Productions verzorgt het gehele proces van ontwerp en aanlevering volgens specificaties. Inmiddels hebben wij voor diverse soorten drukwerk een netwerk van leveranciers waardoor wij ook het drukwerk zelf met hoge kwaliteit tegen gunstige prijs kunnen aanbieden. Wij kunnen u adviseren in formaten en papiersoorten en verzinnen creatieve manieren om uw drukwerk nog meer onder de aandacht te brengen. Zo maakten wij o.a. vele flyers, tickets, kaarten, posters, briefpapier, enveloppen, contractmappen, CD, DVD en BlueRay hoezen. Ook maakten wij ontwerpen voor banieren en expostands, met als grootste object een outdoor banner van 18 bij 12 meter!