Over Van Noort Productions

KVK 08095142 BTW 1000.33.829.B01 IBAN NL03 INGB 0009693273 BIC INGBNL2A

Van Noort Productions levert cross-media diensten: print, web, live performance en display. Het bedrijf creëert, beheert en coördineert content voor multimedia projecten.

Conceptueel en tekstueel kan Van Noort Productions een belangrijke bijdrage leveren aan projecten. Creatief zijn mogelijkheden onbeperkt; wij helpen u bij het maken van efficiënte keuzes zodat uw product aansluit bij uw doelgroep en u uw publiek bereikt. Heeft u een goed idee, maar weet u nog niet precies hoe u dit het beste kunt invullen of aanpakken? Dan is Van Noort Productions de juiste partner om het concept gedegen uit te diepen en om te zetten in een succesformule.

Projectmanagement van complexe projecten kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen. In het verleden heeft Van Noort Productions al vele ingewikkelde ontwikkelingstrajecten begeleid. Van Noort Productions draagt zorg voor gedegen planning, tijdige en inzichtelijke terugkoppeling en behoudt te allen tijde overzicht over uw project.

Van Noort Productions beschikt over een immer groeiend netwerk van gespecialiseerde medewerkers. Het bedrijf is meermaals stage- en afstudeerplek voor studenten van de Hogeschool Enschede, tot tevredenheid van studenten en docenten.

Matthijs van NoortOprichter Matthijs van Noort studeerde aan het conservatorium Enschede. Na jaren als musicus, componist en als studioproducer te hebben gewerkt richtte hij in 2001 Van Noort Productions op en werden de werkzaamheden uitgebreid met video, animatie en internetprojecten. Muziekprojecten, compositie, arrangement en producties vinden nog steeds plaats; zo is hij nu Musical Director van de succesvolle theaterproductie ‘Woodstock the Story‘, welke langs de nederlandse theaters tourt.